Projektet Diellon

Diellon Residence

(Mjull-Bathore , 14 minuta nga qendra e Tiranës dhe vetem 2 minuta larg TEG)

Diellon Apartamente

(Rruga “Demokracia”, Paskuqan , 20 minuta nga qendra e qytetit dhe vetem 5 min nga Bulevardi i Ri)

Diellon

(Godine banime me 4, 6 dhe 7 kat  me dy kate parkimi nentoke ne rrugen ‘Leka i Madh’ , Tirane)

Open chat
1
Pershendetje, kam nevoje per me shume informacion per sherbimet tuaja.