Previous slide
Next slide

Një vend që frymëzon Zgjatim i  natyrës Fillime të  reja Njësh me perspektivën e diellit

Strukturë luksoze e materializim i dedikuar i ndërtimit, sharm i infrastukturës së jashtme dhe mundësi personalizimi brenda. Në Diellon jetesa nuk kushton shtrenjtë, por vlerësohet shtrenjtë.

Vilë Elitare

Vilat Elitare janë një nga tipologjitë më luksoze në Diellon. Tipari i veçantë i vilës është privatësia e plotë me 3 dhoma gjumi, një dhomë gjumi master me pamje mbresëlënëse të komunitetit.

Lexo më shumë

Vila Twin

Vilat Twin janë nga tipologjitë më të veçanta në Diellon. Një vilë me proporcione ideale për të pasur një privatësi të plotë, por e dizenjuar që të jeni afër atyre që doni gjithmonë.

Lexo më shumë

Vila Row

Vilat Row janë një tipologji e krijuar për ata që duan luksin, por edhe jetën urbane. Tipari i veçantë i vilës është lidhja me natyrën dhe njëkohësisht me komunitetin.

Lexo më shumë

Apartamente

Apartamentet e tipologjisë D në Diellon karakterizohen nga dizajni minimal arkitektonik, ku ndarja koncize e hapësirës formon një seri vendbanimesh njëkohësisht luksoze dhe të thjeshta.

Lexo më shumë

Open chat
1
Pershendetje, kam nevoje per me shume informacion per sherbimet tuaja.