Kush jemi ne

Para 3 vitesh nje grup i vogel profesionistesh ndertimi me ide novatore krijuan kompanine ASR Invest. Shume shpejt kompania fitoi besimin e bizneseve dhe klienteve fale perkushtimit dhe punes cilesore. Me ekipin tonë me pervoje dhe të përkushtuar, ne punojmë me kujdes të veçantë në çdo fazë të projektit. Fale praktikave te mira dhe burimeve konkuruese ne ofrojme projekte te nje cilesie te larte. Ne ndertim ne jo vetem reflektojme vlerat tona profesionale por edhe angazhimin tonë për të kontribuar në ndërtimin e një të ardhmeje më të mirë dhe të qëndrueshme.
Vizioni ynë është të jemi një kompani lider në ndertimin e objekteve qe te kene ndikim pozitiv ekonomik dhe social. Misioni ynë është të krijojmë hapesira te frytshme dhe inovative të cilat jo vetëm përmbushin nevojat e klientëve tanë, por edhe i tejkalojnë pritshmëritë e tyre. Ne synojmë të jemi partnerët më të besueshëm për klientët tanë dhe të sigurojmë mbulimin maksimal të tregut në këtë fushë.

Në këtë rrugëtim, ekipi ynë ka rritur biznesin tonë, duke shtuar në të shkathtësitë e tyre dhe duke zgjeruar vizionin tonë për të ofruar projekte të cilësisë së lartë. Përmes përdorimit të praktikave të mira dhe burimeve konkurruese, ofrojmë projekte me një standard të lartë cilësie.

Nëpërmjet angazhimit tonë të vazhdueshëm për standardet e larta, ekipi ynë ka ndërtuar një reputacion të fortë si një kompani që vlerëson cilësinë dhe besueshmërinë në çdo projekt që ndërmerr.

Jemi të vendosur të jemi udhëheqës në fushën e ndërtimit duke sjellë ndryshime pozitive dhe duke kontribuar në zhvillimin e komuniteteve në të cilat operojmë.

Open chat
1
Pershendetje, kam nevoje per me shume informacion per sherbimet tuaja.