Mirë se vini në rezidencën e natyrës!

Kompleksi rezidencal Diellon ndodhet në Mjull-Bathore, 14 minuta nga qendra e Tiranës. Diellon koncepton një stil të ri jetese, si ekuilibrues mes jetesës private-familjare dhe asaj socail-komunitare.... Lexo më shumë

Mirë se vini në rezidencën e natyrës!

Kompleksi rezidencal Diellon ndodhet në Mjull-Bathore, 14 minuta nga qendra e Tiranës. Diellon koncepton një stil të ri jetese, si ekuilibrues mes jetesës private-familjare dhe asaj socail-komunitare....
Lexo më shumë

Ku Diellon jetesa?

Një vend që frymëzon Zgjatim i  natyrës Fillime të  reja Njësh me perspektivën e diellit

Strukturë luksoze e materializim i dedikuar i ndërtimit, sharm i infrastukturës së jashtme dhe mundësi personalizimi brenda. Në Diellon jetesa nuk kushton shtrenjtë, por vlerësohet shtrenjtë.

Open chat
1
Pershendetje, kam nevoje per me shume informacion per sherbimet tuaja.