Tipologjia D3

Tipologjia D3

Apartamentet e tipologjisë D3 në Diellon karakterizohen nga dizajni minimal arkitektonik, ku ndarja koncize e hapësirës formon një seri vendbanimesh njëkohësisht luksoze dhe të thjeshta.
Apartamentet grupohen në zonën perendimore e cila përfshin apartamente elitare, me hapësira dhe peisazh të bollshëm. Këto apartamente janë frymëzuar nga konceptet e dizenjimit pasiv, duke shfrytëzuar maksimalisht potencialin e diellëzimit, hijezimit, efektin mikroklimë, dhe ventilimin natyral.

Tipologjia:
Pozicioni:
Total Depo:
Total Parkim:

Apartamentet D3
Perëndim
3 Njësi
9 Njësi

Open chat
1
Pershendetje, kam nevoje per me shume informacion per sherbimet tuaja.