Tipologjia C2

Tipologjia C2

Vilat Row janë një tipologji krijuar për ata që dëshirojnë luksin, por edhe jetesën urbane. Tipari i veçantë i vilës është lidhja  me natyrën dhe njëkohësisht edhe me komunitetin.

Të projektuara me 2 kate, 2  parkime të dedikuara për secilën, Vilat  Row janë të dizenjuara duke shfrytëzuar për të më së miri potencialete klimës.

Tipologjia:
Pozicioni:
Numri i kateve:
Sipërfaqja:
Parkim:

Vila Row C2
Veri-Lindje
2 Kate
320.00 m²
2 Vende

Open chat
1
Pershendetje, kam nevoje per me shume informacion per sherbimet tuaja.