Tipologjia E

Tipologjia E

Hapësira reaktive është krijuar nga dëshira për të forcuar marrëdhënien e banorëve dhe aktiviteteve mes tyre. Udhëhequr nga ky koncept mundësohen mjedise të këndshme me potencial dhe shumëllojshmëri aktivitetesh sportive, lojra etj. Akset e trotuareve marrin karakterin e një shëtitoreje në funksion jo vetëm të banorëve, por edhe të vizitorëve.
Stili i sofistikuar dhe përfundim luksoz për të ofruar shërbim premium në komunitetin e përbashkët.

Vendndodhja:
Madhësia:
Tipologjia:

Mjull-Bathore
16,420 m²
Vilë e dedikuar

Open chat
1
Pershendetje, kam nevoje per me shume informacion per sherbimet tuaja.