Kategori
Uncategorized

Pasuri e Paluajtshme

4+ arsye pse të investojmë në një pasuri të paluajtshme

Po mendoni të blini një pronë?

Dimë që shpenzimet e jetesës në një qytet varen shumë nga zona në të cilën jetoni, megjithatë në përgjithësi ndikohet edhe nga niveli i komoditetit që ka banesa. Kur lexoni për një blerje shtëpie, shumë e konsiderojnë planin e shpenzimeve si primar, duke u përpjekur të përmbushin kërkesat e tyre me koston më minimale të mundshme.

Shumë ekspertë besojnë se blerja e një shtëpie është një investim i shkëlqyer sepse është një mënyrë mjaft e sigurt për të vendosur paratë tuaja dhe vlerat e saj zakonisht rriten me kalimin e kohës. Pra, shtëpia juaj është një financim i frytshëm në shumë aspekte. 

 

Pasuritë e paluajtshme në përgjithësi janë një mundësi fantastike investimi. Mund të gjenerojnë të ardhura pasive të vazhdueshme dhe mund të jetë një investim i mirë afatgjatë.

Ju, gjithashtu, mund të keni parë të reklamohen rezidenca luksoze. Ato duken përrallore, megjithatë kostoja është relativisht e lartë në krahasim me një shtëpi standarde. Ka të ngjarë që shumë të përfundoni duke zgjedhur një nga këto shtëpitë standarde, pasi thjesht tingëllojnë më e arsyeshme se sa të paguani shumë më shumë për një vilë. Për më tepër, ndiheni të përmbushur kur banesa plotëson nevojat bazë, si qetësia dhe rehatia me një kosto minimale duke mos synuar luksin.

 

Por në fund të ditës, a qëndron ky konstatim? 

Të marrim çdo gjë në konsideratë, imagjinoni një skenar ku ne ju vërtetojmë se të jetuarit në një apartament luksoz në të vërtetë mund të ju lërë mënjanë para, në vend që t’ju krijojë shpenzime të tepërta.

Shumica e ndërtesave të rezidencave luksoze ofrojnë kënaqësi shtesë për banorët e tyre. Ky është rasti ku plani juaj i shpenzimeve mund të përdoret në mënyrë më të zgjuar. 

Këtu janë disa shembuj të kënaqësive që mund të mbahen mend për koston e një apartamenti luksoz:

 

  • Pjesëmarrja në palestër: E pranishme në shumicën e ndërtesave të apartamenteve luksoze, një qendër rekreative që është shumë pranë ose brenda shtëpisë tuaj. Duke marrë parasysh që shpenzimet në qendrat e stërvitjeve mund të arrijnë në shuma të mëdha çdo muaj, imagjinoni sa e volitshme është ta keni në shtëpi.
  • Pishina: Një pishinë është diçka e zakonshme që mund ta hasni shpesh në ndërtesat e apartamenteve apo vilave luksoze. Nuk do t’ju kursejë vetëm para, por ju do të evitoni transportin apo kohën e kaluar për të gjetur një të përshtatshme.
  • Parkim i sigurt: Sigurisht kuptoni se sa i nevojshëm është një parkim i sigurt. Shpenzimet e rregullimit të automjetit tuaj mund të rriten në rast se ka problematika dhe automjetin tuaj e keni të rrezikuar në qytet.
  • Vende të përshatshme për të punuar: Të paturit e një zyre frymëzuese dhe të arreduar sipas trendeve të fundit mund të jetë një lehtësi për të gjithë.

Rezultatet mund t’ju habisin dhe tani ju nuk do e anashkaloni mundësinë për të jetuar në një vend të tillë

Open chat
1
Pershendetje, kam nevoje per me shume informacion per sherbimet tuaja.