Previous slide
Next slide

Diellon

Nga koncepti u krijua një objekt me volume te shfazuara, qe formon nje oborr të brendshëm ne qender te objektit, si dhe hapesira te gjelberta pergjate perimetrit, te cilat jane ne altimetri te ndryshme, ne pershtatje edhe me terrenin. 

Kati perdhe eshte me ambiente sherbimi, te cilat aksesohen pergjate gjithe perimetrit te objektit. Hyrjet kryesore te banimit, per te dy korpuset e shkalleve do te behen nga pjesa e oborrit te brendshem, si edhe nepermjet pasazhit qe del ne rrugen “Leka I Madh”. Banimi zhvillohet ne gjashte kate, ne apartamente kryesisht, 2+1 dhe më pak 3+1 dhe 1+1. 

Ambjentet kanë diellëzim dhe ajrim të mire, për shkak të orientimit nga te 4 anet. Objekti i banimit dhe shërbimit, për të pasur një eficenzë të lartë të energjisë, ndër vite, është menduar të realizohet me fasadë të ventiluar, dhe me material të familjes së bondeve.

 

 

Sipërfaqje ndertimi mbi tokë 3750 m2

Kate per rezidente : 6

Kate per sherbim : 1

Kate per parkim : 2

 
 
Open chat
1
Pershendetje, kam nevoje per me shume informacion per sherbimet tuaja.