Tipologjia E

Hapësira reaktive është krijuar nga dëshira për të forcuar marrëdhënien e banorëve dhe aktiviteteve mes tyre. Udhëhequr nga ky koncept mundësohen mjedise të këndshme me potencial dhe shumëllojshmëri aktivitetesh sportive, lojra etj. Akset e trotuareve marrin karakterin e një shëtitoreje në funksion jo vetëm të banorëve, por edhe të vizitorëve.
Stili i sofistikuar dhe përfundim luksoz për të ofruar shërbim premium në komunitetin e përbashkët.

  • Vendndodhja

    Mjull-Bathore

  • Madhësia

    16,420 m2

  • Tipologjia

    Vilë e dedikuar

  • Shkarko PDF
Open chat
1
Pershendetje, kam nevoje per me shume informacion per sherbimet tuaja.