Tipologjia C1

Vilat Row janë një tipologji e krijuar për ata që duan luksin, por edhe jetën urbane. Tipari i veçantë i vilës është lidhja me natyrën dhe njëkohësisht me komunitetin.

Të projektuara me 2 kate, 2 parkime të dedikuara për secilën, Vilat Row janë të dizajnuara duke shfrytëzuar më së miri potencialet e klimës.

 • Tipologjia:

            Vila Row C1

 • Pozicioni:

              Veri-Lindje

 • Numri i kateve:

    2 Kate

 • Sipërfaqja:

           220.86 m²

 • Parkim:

                   2 Vende

 • Shkarko PDF
Open chat
1
Pershendetje, kam nevoje per me shume informacion per sherbimet tuaja.