Tipologjia B

Vilat Twin janë nga tipologjitë më të veçanta në Diellon. Një vilë me proporcione ideale për të pasur një privatësi të plotë, por e dizenjuar që të jeni afër atyre që doni gjithmonë.

Dy vila binjake, të ngjitura me njëra-tjetrën, ku secila është e pajisur me një pishinë të madhe, një kopsht ideal që të lidheni plotësisht me natyrën.

Të projektuara 2 kate dhe bodrum, 2 parkime të dedikuara për secilën, Vilat Twin janë të konceptuara për një organizim funksional me hapësira elegante si brenda dhe jashtë.

 • Tipologjia:

                  Vilë Twin B-1

 • Pozicioni:

                    Lindje

 • Numri i kateve:

         2 Kate + Bodrum

 • Sipërfaqja:

                321.90 m²

 • Parkim:

                        2 Vende

 • Pishinë e dedikuar

 • Tipologjia:

                  Vilë Twin B-2

 • Pozicioni:

                    Lindje

 • Numri i kateve:

         2 Kate + Bodrum

 • Sipërfaqja:

                374.01 m²

 • Parkim:

                       2 Vende

 • Pishinë e dedikuar

 • Shkarko PDF
Open chat
1
Pershendetje, kam nevoje per me shume informacion per sherbimet tuaja.