Tipologjia D3

Apartamentet e tipologjisë D3 në Diellon karakterizohen nga dizajni minimal arkitektonik, ku ndarja koncize e hapësirës formon një seri vendbanimesh njëkohësisht luksoze dhe të thjeshta.
Apartamentet grupohen në zonën perendimore e cila përfshin apartamente elitare, me hapësira dhe peisazh të bollshëm. Këto apartamente janë frymëzuar nga konceptet e dizenjimit pasiv, duke shfrytëzuar maksimalisht potencialin e diellëzimit, hijezimit, efektin mikroklimë, dhe ventilimin natyral.

 • Tipologjia:

       Apartamentet D3

 • Pozicioni:

         Perëndim

 • Total Depo:

     3 Njësi

 • Total Parkim:

   9 Njësi

 • Shkarko PDF
Open chat
1
Pershendetje, kam nevoje per me shume informacion per sherbimet tuaja.