Tipologjia D2

Apartamentet e tipologjisë D2 në Diellon karakterizohen nga dizajni minimal arkitektonik, ku ndarja koncize e hapësirës formon një seri vendbanimesh njëkohësisht luksoze dhe të thjeshta.

Apartamentet grupohen në zonën perendimore e cila përfshin apartamente elitare, me hapësira dhe peisazh të bollshëm. Këto apartamente janë frymëzuar nga konceptet e dizenjimit pasiv, duke shfrytëzuar maksimalisht potencialin e diellëzimit, hijezimit, efektin mikroklimë, dhe ventilimin natyral

 • Tipologjia:

       Apartamentet D2

 • Pozicioni:

         Perëndim

 • Total Depo:

     3 Njësi

 • Total Parkim:

   21 Njësi

 • Shkarko PDF
Open chat
1
Pershendetje, kam nevoje per me shume informacion per sherbimet tuaja.